Vårt team

Hos Marfil Smiles er du alltid velkommen. Våre tannleger er til din disposisjon for å diagnostisere, forebygge og løse dine tann- og munnproblemer. De tar seg av hele familien, fra de minste til de eldste. Første konsultasjon er alltid gratis og uten forpliktelser.

Vårt profesjonelle team ser det som en forpliktelse å oppdatere seg med hensyn til nye terapeutiske fremskritt og teknologier. Dette engasjementet gjør at vi alltid er i forkant av diagnostiske metoder og behandling, med formål å gi de nødvendige retningslinjer slik at du alltid har et sunt smil. Vi har en allmennpraktiserende tannlege og tre spesialister som oppfyller kravene HELFO stiller i henhold til refusjon. Vi tilbyr den høyeste kvalitet på forebyggende og restorative tannlegebehandlinger som er tilgjengelige på dagens marked, og vi har en klar og imøtekommende holdning til våre pasienter.

Vi trives i det internasjonale samfunnet vi lever i. Hos oss vil du finne fagfolk som snakker flere språk, inkludert engelsk, tysk og norsk, i tillegg til spansk.

Vi takker for tilliten og håper å se deg snart...