Tannlege

Marfil Smiles har lange åpningstider, gode priser og kan tilby alle typer tannbehandling utført av tannleger og spesialister. Vi har alt på ett sted. Vi tilbyr tannhelsetjenester fra kirurgi og avansert implantologi til kjeveortopedi for barn og voksne. Vi har spesialister i endodonti, kirurgi og implantater og kjeveortopedi. Vi har en generell tannlege og tre spesialister med utdannelse som oppfyller kravene HELFO stiller med tanke på refusjon.

NB: Skal du søke refusjon i Norge må behandlingen være utført av en tannlege med relevant utdannelse godkjent av Helfo. Benytter du en tannlege uten slik godkjenning vil ingen refusjon bli tilkjent. De fleste spanske utdannelser tilfredsstiller ikke Helfos krav for blant annet implantatbehandling.

Allmennpraksis

Vår allmenntannlege har ansvaret for å løse primære problemer som har å gjøre med munn, tenner og andre relaterte strukturer. Han er i de fleste tilfeller den første kontakten vi har med våre pasienter da han utfører hoveddiagnosen, tar seg av forekomst av karies og henviser hver pasient til en spesialist i henhold til behov.